Poslovni susreti u području mode i dizajna, 26. i 27. siječnja 2014. u Amsterdamu


U sklopu amsterdamskog tjedna mode (www.fashionweek.nl), koji se održava od 17. do 27. siječnja 2014. u Amsterdamu, održat će se prodajni modni sajam Modefabriek (www.modefabriek.nl), kao i poslovni susreti (matchmaking) pod nazivom FashionMatch za sve europske poduzetnike koji se bave modom, dizajnom i srodnim djelatnostima (odjeća, obuća, dizajn, proizvodnja i ostalo) i traže međunarodne partnere.

Poslovni susreti održat će se u nedjelju 26. siječnja i ponedjeljak 27. siječnja u organizaciji Europske poduzetničke mreže (Enterprise Europe Network, EEN), radni jezik je engleski, a sudjelovanje je besplatno. Prijave se zaprimaju do 20. siječnja preko sljedeće stranice: http://www.b2match.eu/fashionmatch

Odabir partnera za poslovne susrete u trajanju od 20 minuta moguć je nakon što se kreira profil na navedenoj stranici i to u razdoblju od 6. do 20. siječnja. Raspored poslovnih susreta je sljedeći: u nedjelju 26. siječnja od 10 do 12 sati i od 13 do 17 sati te u ponedjeljak 27. siječnja od 10 do 13 sati.  Organizator sugerira da se zainteresirani sudionici poslovnih susreta prijave čim prije jer je broj mjesta ograničen na 100.

Modefabriek je vodeći prodajni modni sajam na području Beneluksa koji svake godine predstavi preko 600 modnih marki na području od 40,000 četvornih metara, a posjeti ga preko 19,000 posjetitelja. Na amsterdamskom tjednu mode očekuje se preko 25,000 poduzetnika iz različitih sektora. 

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.