Hrvatsko-francuski poslovni forum


U okviru Festivala Francuske u Hrvatskoj Rendez-vous koji traje od svibnja do rujna 2015., u Hrvatskoj gospodarskoj komori održat će se 27. svibnja o.g. Hrvatsko-francuski poslovni forum čiji je osnovni cilj intenziviranje gospodarskih odnosa Hrvatske i Francuske. Tom prilikom, Hrvatsku će posjetiti i gospodarsko izaslanstvo francuskih tvrtki te će u sklopu Foruma za njih biti organizirani i individualni sastanci s predstavnicima hrvatskih tvrtki.

Glavni organizatori Foruma su Hrvatska gospodarska komora, Trgovinsko-industrijska komora regije Paris-Ile de France, Francusko-hrvatski poslovni klub uz potporu Veleposlanstva Francuske u Hrvatskoj. Program Foruma te profili francuskih tvrtki koje su već potvrdile sudjelovanje dostupni su u priloženim dokumentima. Plenarni dio Foruma započinje u 9:30, a poslovni sastanci održat će se nakon plenarnog dijela Foruma, od 12:30 nadalje u HGK.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na plenarnom dijelu Foruma i/ili na poslovnim sastancima, ljubazno molimo da popunite prijavni obrazac i dostavite ga do srijede, 20. svibnja gđi Andrei Petrić, višoj stručnoj suradnici u Sektoru za međunarodne poslove HGK (tel: 01 4561 784, e-mail: apetric@hgk.hr ).

Festival Francuske u Hrvatskoj Rendez-vous u sljedećih pet mjeseci želi hrvatskoj javnosti predstaviti francusku kulturu, gastronomiju, turizam, a organizacijom gospodarskih događanja i ojačati bilateralne gospodarske odnose dviju zemalja. Tijekom višemjesečnog programa održat će se više od 150 događanja u 22 grada u Hrvatskoj. Pozivamo Vas da posjetite i službenu stranicu Festivala Francuske u Hrvatskoj gdje možete dobiti uvid u sva događanja koja će se održati u okviru Festivala.

PRIJAVE DO: 20.05.2015

Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 preliminarni-program.pdf (149,27 kb)

pdf
 prijavljene-francuske-tvrtke.pdf (154,78 kb)

docx
 prijavni-obrazac.docx (49,69 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.