“Jadranska infrastruktura za transfer tehnologije – TTAdria“


Pozivamo Vas na konferenciju povodom otvorenja projekta “Jadranska infrastruktura za transfer tehnologije – TTAdria“ koja će se održati u četvrtak, 27. lipnja 2013. godine u 12:00 sati,
Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Dvorana A301, Ruđera Boškovića 32, Split

Cilj nam je upoznati lokalnu zajednicu i širu javnost s aktivnostima projekta „TTAdria“ financiranog u sklopu „Fonda za ulaganje u znanost i inovacije“ (eng. Science and Innovation Investment Fund – SIIF), komponenta IPA III c, u visini 902.000,00 EUR.

Svrha je projekta doprinijeti povećanju konkurentnosti malih i srednjih tvrtki te ukupnom gospodarskom rastu regije. Projektom će se osnažiti suradnja sveučilišta, instituta i gospodarstva u jadranskom dijelu Hrvatske, potaknuti razvoj inovacija te omogućiti i ostvariti stalan proces prijenosa znanja i tehnologije na gospodarstvo.

Projekt koordinira i provodi Sveučilište u Splitu uz potporu ugovornog tijela Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU).

Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 poziv-na-konferenciju-za-medije.pdf (214,61 kb)

pdf
 pozivnica ttadria openingconference.pdf (304,19 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.