PREDSTAVLJANJE 1. KRUGA NATJEČAJA ZA DODJELU SREDSTAVA IZ IPARD PROGRAMA


Povodom najavljenog otvaranja 1. kruga Natječaja za dodjelu sredstava iz IPA-RD Programa za poljoprivredu i ruralni razvoj za razdoblje 2007. - 2013., Hrvatska gospodarska komora, Enterprise Europe Network i Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH upućuju Vam


P O Z I V
na predstavljanje 1. kruga Natječaja za dodjelu sredstava iz IPARD Programa
koji će se održati u petak, 27. studenog 2009. u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Rooseveltov trg 2, Zagreb, Vijećnica/I kat, s početkom u 11,00 sati


IPA-RD Program, Pravilnik za njegovu provedbu s posebnim naglaskom na razlike između SAPARD-a i IPA-RD-a u dijelu postupka prijave, odobravanja projekata i plaćanja, predstaviti će stručnjaci Ravnateljstva za tržišnu i strukturnu potporu u poljoprivredi Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH.

U cilju razmjene iskustava i olakšavanja same prijave na natječaj, svoja će iskustva predstaviti i uspješni korisnici SAPARD Programa te predstavnici konzultantskih kuća.


Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem e-maila poljoprivreda@hgk.hr ili na tel 01 4826 066.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.