Poslovni susreti kreativnih industrija i digitalne tehnologijeKao dio IFB 2016, Eurospka poduzetnička mreža (EEN) sa zadovoljstvom organizira poslovne susrete pod nazivom "Financiranje suradničkih istraživačko-razvojnih projekata u kreativnom sektoru".

Ovaj događaj će imati za cilj poticanje suradnje i osiguranja financiranja za razvoj kreativnih i digitalnih projekata u različitim industrijama.

Ovaj događaj će ciljati na slijedeću vrstu sudionika:

  • privatne investitore, poput poslovnih anđela, crowdfunding platformi, banaka,...
  • javne financijske organizacije
  • Kreativne i digitalne tvrtke svih veličina
  • mala i srednja poduzeća i veće organizacije iz različitih sektora
  • Istraživačke organizacije

Svrha samog događanja je privući ambiciozne, inovativne organizacije iz Europe i izvan nje koje žele postati konkurentniji i uspješniji svojim industrijama pomoću digitalne i kreativne tehnologije.

Poslovni susreti u okviru EEN-a dokazan su i učinkovit način za upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera. Način registracije na događanje je jednostavno i proces rezervacije sastanaka s potencijalnim partnerima pomaže sudionicima povećati razinu iskoristivosti vlastitog vremena.

Kako bi se povećala izloženost sudionika, najinovativniji sudionici će imati priliku da pokažu svoju stručnost u "showroom-u".

Sudionici će također biti pozvani da prisustvuju večernjem prijemu. To će potaknuti više mogućnosti za dodatno umrežavanje s drugim sudionicima koji su sastali za vrijeme poslovnih susreta.

Sljedećeg dana, sudionici će biti pozvani da posjete prostorije nekih sudionika koji se nalaze na lokacijama Liverpool i North West.

Registraciju na poslovne razgovore biti će moguće izvršiti početkom 2016. Ako se želite prijaviti i biti prvi koji će dobiti informacije o događaju i mogućnostima financiranja, molimo pošaljite email na ibobek@hgk.hr.

Više informacija možete pronaći putem poveznice.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.