Poslovni susreti "Moda & Tekstil 2017"


Baltički (B2B) poslovni susreti „Moda & Tekstil 2017“ nude mogućnost sklapanja korisnih kontakata profesionalcima iz modne i tekstilne industrije, koji traže poslovne partnere u Latviji i drugim zemljama kako bi osigurali održivi razvoj poslovanja i rast. Događanje će se održati 30. ožujka od 11:00 do 16:00 sati.Fokus događanja

Poslovni susreti pružaju mogućnost istraživanja najnovijih trendova u tekstilnoj i modnoj industriji, pružajući uvid u tehnološki razvoj i nove proizvodne linije

Zašto sudjelovati?

B2B događanje izlagačima omogućuje pronalaženje novih tržišta za svoje proizvode te također pomaže u planiranju modernizacije njihovog poslovanja, pristupanju novim i inovativnim tehnologijama i transferu iskustva iz drugih zemalja.

O sajmu
Sajam „Moda & Tekstil 2017“ prepoznat je kao jedan od najboljih sajmova za profesionalce iz modne i tekstilne industrije. Sudionici sklapaju ugovore sa proizvođačima, uspostavljaju kontakte sa podizvođačima, dobivaju korisne informacije za upravljanje poslovanjem i razvoj i dobivaju najnovije informacije o posljednjim modnim trendovima.

To je mjesto za prave modne entuzijaste i zainteresirane tvrtke i pojedince iz modne i tekstilne industrije.

Tko može sudjelovati? Mala i srednja poduzeća, koja nude ili traže nove proizvode i tehnologije.Istraživači inovativnih tekstilnih tehnologija.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno a možete se prijaviti putem sljedeće poveznice https://www.b2match.eu/baltic-fashion-textile2017/

Kontakt osoba za sve informacije:

Jelena Ravlić
Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža
Tel: 01/ 456 1763
jravlic@hgk.hr
Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.