NaslovnaVijesti

Poslovno planiranje - besplatni seminar u Rijeci

21. rujna 2016

Sudionici seminara će slušati o važnosti poslovnog planiranja, strukturi poslovnog plana, prikupljanju relevantnih podataka te će na odabranom primjeru učiti pisati poslovni plan.


Prijave na Zagreb Connect otvorene do 01. listopada!

05. rujna 2016

Kroz dva dana programa, konferencija donosi pregled u najnovije trendove na svjetskoj startup sceni koje će prezentirati ugledni poduzetnici i poslovni anđeli te brojni stručnjaci iz industrije.


12. BUDI UZOR®/41. INOVA®

31. kolovoza 2016

Osigurajte na vrijeme svoju prijavu!


HGK organizira informativne radionice za EU natječaj Kompetentnost i razvoj MSP"

23. kolovoza 2016

Ovim edukacijama HGK želi informirati poduzetnike o kriterijima i mogućnostima navedenog natječaja, ali i doprinijeti što boljoj informiranosti poduzetnika o mogućnostima sufinanciranja razvojnih projekata sredstvima EU.


Objavljen EU natječaj "Podrška razvoju Centara kompetencija"

23. kolovoza 2016

Cilj Javnog poziva je poboljšanje inovacijskog okruženja i povećanje aktivnosti istraživanja, razvoja i inovacija u poslovnom sektoru.


Objavljen natječaj "E-impuls 2016"

23. kolovoza 2016

Poziv je namijenjen poticanju investicija u početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga.


Poslovni susreti na 6. konferenciji Dunavskog područja: 13. rujna 2016. u Beču, Austrija

21. srpnja 2016

ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj gospodarskoj komori) organizira u okviru 6. konferencije Dunavskog područja međunarodni kooperacijski forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu industriju. U utorak 13. rujna 2016. stručnjaci...


Inovativno3 poduzetništvo predstavljeno u sklopu Osječkog ljeta mladih

01. srpnja 2016

U sklopu Osječkog ljeta mladih, prof.dr.sc. Ivan Štefanić, direktor tvrtke TERA Tehnopolis, je zajedno sa svojim suradnicima održao zanimljivo predavanje. Na predavanju je predstavljeno poduzetništvo iz dva različita ugla. Biti poduzetnik, s jedne strane, uopće nije jednostavno, no, istovremeno, b...


Objavljen Javni poziv za nacionalno sufinanciranje LIFE projekata za 2016. godinu

21. lipnja 2016

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode u suradnji s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavilo je Javni poziv za dostavu zahtjeva za iskazivanje načelne financijske podrške „tradicionalnim“ projektima iz Programa LIFE 2014. – 2020. koji se prijavljuju na natječaj za 2016. godinu. P...


Paneuropska kampanja za zdrava radna mjesta

15. lipnja 2016

Rad je dobar za fizičko i mentalno zdravlje, a dobro upravljanje sigurnošću i zdravljem na radu povećava produktivnost i učinkovitost.


U Zagrebu uspješno održani susreti kreativnih poduzetnika iz 17 zemalja

06. lipnja 2016

Kako uspješno predstaviti projekt međunarodnom partneru i sklopiti suradnju u roku 15 minuta pokazali su poduzetnici koji su se prošli tjedan okupili na gospodarskim susretima Designed for Business 2016 i održali 158 međunarodnih sastanaka.


PRIJAVITE SE NA PROMO BUDI UZOR 2016

31. svibnja 2016

Projekt PROMO BUDI UZOR je natjecanje za najbolji studentski poslovni plan. Projekt se održava u tri županije: Karlovačkoj, Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj s ciljem promocije poduzetništva i obrta, a ciljna skupina su apsolventi i netom diplomirani. Ukupna vrijednost Projekta iznosi 312.2...


123456789 ... 37

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.