Program prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija - Hrvatska 2021.-2027.

27. veljače 2023 Objava poziva na dostavu projektnih prijedloga za standardne projekte Programa najavljena je za 24. ožujka 2023., s predviđenim rokovima prijava:

Javni poziv za uspostavu i testiranje mentorskih mreža

16. veljače 2023 ovom prilikom Vas obavještavamo da je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila Javni poziv za uspostavu i testiranje mentorskih mreža u sklopu projekta BOND 2 kojim se pozivaju iskusni stručnjaci, poduzetn...

Otvoren je novi Eurostars natječaj

10. veljače 2023 Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva mikro, mala i srednja poduzeća da prijave svoj inovativni projekt na Eurostars program i osiguraju potporu od 1,5 milijuna kuna. Eurostars je program kojim se potiču ...

Program Seedbed Incubator

03. veljače 2023 Imate li novu poljoprivredno-prehrambenu inovaciju s visokim komercijalnim potencijalom? Program Seedbed Incubator je za vas!

Program RisingFoodStars

03. veljače 2023 Imate scale-up tvrtku koja je prošla fazu ideje, imate kupce koji plaćaju i spremni ste za značajno globalno širenje? Program RisingFoodStars je za vas!

EIT Food Accelerator Network

03. veljače 2023 EIT Food Accelerator Network: Povežite se s vodećim industrijskim i istraživačkim partnerima u cilju pilotiranja tehnologije i uspješnog uvođenja rješenja na tržište

Sudjeluj u EIT Food programu Jumpstarter

03. veljače 2023 Imaš inovativnu ideju i želiš brzo započeti s vlastitim poslovanjem? Sudjeluj u EIT Food programu Jumpstarter!

Otvoren poziv EIT Food Test Farms: prijavite se na natječaj!

26. siječnja 2023 Program EIT Food nastavlja sa svojim aktivnostima i u 2023. godini!

Otvara se 4. poziv u sklopu programa European Partnership on Innovative SMEs/Eurostars-3

26. siječnja 2023 Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) najavljuje otvaranje 4. poziva u sklopu programa Eurostars 10. veljače 2023. godine. Eurostars je dio Europskog partnerstva za inovativna mala i srednja poduzeća. Partnerstvo...

Ispitivanje interesa: Odlazna delegacija hrvatskih tvrtki u Bavarsku, travanj 2023.

26. prosinca 2022 Hrvatska gospodarska komora krajem travnja 2023. planira posjet delegacije hrvatskih tvrtki iz drvno-prerađivačke industrije i tvrtki koje proizvode građevinske materijale Münchenu.

Virtualna tržnica zdravih i prirodnih proizvoda

26. prosinca 2022 Imate „eko“ ili „bio“ proizvod, ali nemate web shop? Želite kupiti zdrave i prirodne proizvode i trebate dostavu do kućnog praga? Onda je virtualna tržnica zdravih i prirodnih proizvoda za vas!

Ostvarite MobiliseSME međunarodnu razmjenu u zadnjim mjesecima programa

26. prosinca 2022 Ukoliko ste u fazi planiranja i postavljanja ciljeva za novu poslovnu godinu, mogućnost sudjelovanja u programima međunarodnih razmjena izvrsna je prilika za stjecanje zanimljivih iskustava i novih znanja i vještina.