">
15.04.2009, 13:15

CIKLUS SEMINARA "MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA PROJEKATA IZ EU FONDOVA ZA PODUZETNIKE"


U okviru Prvog europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva - European SME Week, Europska poduzetnička mreža Hrvatska - Enterprise Europe Network, Vas sa zadovoljstvom poziva na ciklus seminara:



'Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova za poduzetnike'


Diljem Hrvatske, u Županijskim komorama HGK, održavaju se informativni seminar «Mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova za poduzetnike». Seminare u organizaciji Europske poduzetničke mreže provodi konzultantska tvrtka "Razbor d.o.o".

Tijekom poludnevnog seminara, zainteresirani poduzetnici dobit će pregled EU fondova raspoloživih za financiranje privatnoga sektora, te informacije o tome kako funkcioniraju i na koji se način planiraju fondovi Europske unije.

Detaljnije će se predstaviti novi pretpristupni instrument IPA, tj. komponente koje su namijenjene poslovnome sektoru, a također i Programi Zajednice u kojima mogu sudjelovati tvrtke iz Republike Hrvatske, kao što je Sedmi okvirni program (FP7) i Program za konkurentnost i inovacije (CIP).

U organizaciji Europske poduzetničke mreže Hrvatske, ciklus seminara održan je ili će se tek održati u sljedećim terminima:

Održani seminari:
Zagreb - 05. veljače 2009.
Otočac - 24. ožujka 2009.
Bjelovar - 06. travnja 2009.

Predstojeći seminari:
Varaždin - 23. travnja 2009.
Zadar - 28. travnja 2009.
Rijeka - 29. travnja 2009.
Karlovac - 06. svibnja 2009.
Split - 08. svibnja 2009.

Edukativni seminari posebno su prilagođeni potrebama malih i srednjih poduzeća .