18.04.2017, 16:08

Održavanje "Tjedna EU fondova" od 24. - 28. travnja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s drugim partnerskim institucijama, organizira informativno-edukativni događaj pod nazivom „Tjedan EU fondova“ koji će se održati od 24. do 28. travnja 2017. u hotelu Sheraton u Zagrebu (Ulica kneza Borne 2).

Cilj ovog petodnevnog događanja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj. U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014. – 2020., prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije.

Program Tjedna EU fondova dostupan je ovdje.*

Za sudjelovanje na ovom događaju potrebno je prijaviti se putem online obrazaca koji se nalaze u nastavku i to,  sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno.

1. dan – Svečano otvorenje Tjedna EU fondova, dodjela nagrada za Najuspješniji lokalni EU projekt i panel rasprava „Provedba EU fondova i budućnost kohezijske politike“**
2. dan – „Europska teritorijalna suradnja“
3. dan – „Program ruralnog razvoja“
4. dan – „Operativni program Konkurentnost i kohezija“
5. dan – „Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali“

 Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja događaja za koji ste se prijavili.

* Program nije u cijelosti potvrđen stoga su moguće manje izmjene. 
** Sudjelovanje u programu moguće je uz pozivnicu.