03.09.2010, 14:30

Poslovni subjekti, priključite se istraživanju i osvojite opremanje svojeg ureda

Društvo inovatora Sigma u partnerskoj suradnji s Gradom Zagrebom - Gradskim uredom za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Grada Zagreba, Hrvatskom gospodarskom komorom - Europskom poduzetničkom mrežom Hrvatske, Društvom za energetiku i obnovljive izvore energije Grada Zagreba Delta, te trgovačkim društvima Fawoo Ltd., Ideator d.o.o., Iluminata-AD d.o.o. i Promovis d.o.o. započelo je u okviru razvoja klastera za energetiku i energetsku efikasnost poslovne mreže "Croatian Business Network" s provedbom istraživanja u svrhu izrade Studije o doprinosu poslovnih subjekata održivom razvoju i zaštiti okoliša u Gradu Zagrebu.

Ovo istraživanje usmjereno je poticanju poslovne zajednice na doprinos u primjeni načela održivog razvoja i zaštite okoliša u poslovnom sektoru. Poslovni subjekti čija je strategija zasnovana na primjeni načela zaštite okoliša i održivog razvoja postaje kompetentna i prepoznatljiva na lokalnoj i globalnoj razini. 

U istraživanju mogu sudjelovati isključivo poslovni subjekti sa sjedištem na području grada Zagreba, a anketni je upitnik dostupan na internetskim stranicama www.drustvo-sigma.org/CBNet ili ga se može dobiti slanjem upita na e-mail adresu info@drustvo-sigma.org.

Svi sudionici, koji zaključno s 15.12.2010. godine putem pošte ili e-mail adrese info@drustvo-sigma.org dostave ispunjene anketne upitnike, sudjeluju u nagradnom izvlačenju za osvajanje vrijedne nagrade opremanja ureda LED rasvjetom 'Fawoo Technology Ltd.' koje daruje tvrtka Ideator d.o.o.

Rezultati studije bit će predstavljeni u ukupnom broju i odnosima te se neće prikazivati rezultati pojedinačnih slučajeva. Program se provodi u nekomercijalne svrhe a svi prispjeli podaci bit će zaštićeni od neovlaštenog pristupa i neće se koristiti za druge svrhe.

UPITNIK