">
13.03.2013, 12:31

Poziv na natječaj: "Nagrada za kreativnost i inovativnost 2013."

Ukoliko je vaša tvrtka/organizacija ostvarila znatne rezultate i kreativne poslovne pomake u 2012. godini te brojne kvalitetne projekte s ciljem unapređenja poslovanja, pozivamo da prijavite svoje projekte, odnosno kreativne i inovativne djelatnike na natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost 2013.

Udruga MRAK - Mreža za razvoj i kreativnost i ove će godine pred najuglednijim hrvatskim poduzetnicima i uglednicima iz javnog, znanstvenog i društvenog života u povodu Dana kreativnosti i inovativnosti u Hrvatskoj dodijeliti renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju u nekoliko kategorija.

Svečana dodjela Nagrada održat će se 19. travnja ove godine u Puli u sklopu dvodnevne manifestacije Dana kreativnosti i inovativnosti koja je ove godine posvećena temama regionalnog razvoja, kreativnosti, inovacija i istraživanja kao temelja rasta i konkurentnosti, pametnih i kreativnih gradova i ženama kao predvodnicama socijalnih inovacija.

Pozivamo Vas da se i vi priključite ovom značajnom događanju te prijavite svoje kreativne i inovativne projekte za ovu renomiranu nagradu. Poziv za prijavu projekata za Nagradu za kreativnost i inovativnost otvoren je do 19. ožujka 2013.

Prijaviti se možete putem prijavnice koja se nalazi u privitku ovog maila ili je možete preuzeti ovdje. Za sve ostale informacije obratite se na mail maja@mrak.com.hr ili broj telefona 01/639-8282.