24.06.2014, 15:50

Predstavljeni novi mini vodiči za poduzetnike

Na drugoj nacionalnoj konferenciji projekta „BIZimpact II“ - Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice, u hotelu International, 23. lipnja 2014.,  predstavljena su nova četiri mini vodiča za male i srednje poduzetnike.

Mini vodiči donose najaktualnije informacije iz područja poreza na dodanu vrijednost nakon pristupanja Europskoj uniji, javne nabave, sustava upravljanja energijom i upravljanje sustavom kvalitete i rizicima. Mini vodiči daju pregled i prikaz utjecaja propisa na poslovnu zajednicu te popis institucija i izvora gdje mali i srednji poduzetnici mogu potražiti dodatne informacije.

Ulaskom Hrvatske na jedinstveno tržište Europske unije nije se značajno promijenilo poslovno okruženje za hrvatske poduzetnike, ali su se otvorile i brojne nove mogućnosti.U predstavljanju mini vodiča sudjelovali su stručnjaci projekta: Anton Florijan Barišić i Katarina Gaži Pavelić te Renata Tomljenović iz Uprave za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva i Mirko Vuković iz Zavoda za norme.

Sve minivodiče u elektronskom obliku možete preuzeti ovdje