31.05.2016, 09:31

PRIJAVITE SE NA PROMO BUDI UZOR 2016

Projekt PROMO BUDI UZOR je natjecanje za najbolji studentski poslovni plan. Projekt se održava u tri županije: Karlovačkoj, Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj s ciljem promocije poduzetništva i obrta, a ciljna skupina su apsolventi i netom diplomirani. Ukupna vrijednost Projekta iznosi 312.246,04 kn od čega 293.392,31 kn financira EU.

Od početka projekta, ukupno je sudjelovalo 155 osoba. Na održana četiri okrugla stola, sudionici su prolazili teme od identificiranja poslovne ideje pa sve do poslovnog plana koji je prvi korak prema ostvarenju poduzetništva. Kao pomoć pri pisanju, omogućeno im je korištenje web aplikacije ˝Alat za izradu poslovnog plana˝ koja je usklađena s kriterijima natjecanja BUDI UZOR®. Najuspješniji su osvojili vrijedne nagrade te imaju priliku svoju poduzetničku ideju provesti u djelo u okviru projekta Studentski poduzetnički inkubator – StudOS, koji im omogućava inkubaciju u trajanju od 6 mjeseci bez naknade.

Samo natjecanje provodi se u okviru Međunarodne izložbe inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA®. Osim studentskog natjecanja u pisanju poslovnih planova, izložba je namijenjena i inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigoda za održavanje poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici, ali i posjetitelji, imaju priliku povećati svoju konkuretnost i probiti se na domaće, ali i europsko tržište. Ovogodišnja izložba 12. BUDI UZOR®/41. INOVA® održava se od 9.11. do 12.11. na Zagrebačkom Velesajmu, a glavni organizatori su Hrvatski savez inovatora, TERA Tehnopolis i Hrvatska udruga inovatora – poduzetnika.

Ovim putem pozivamo sve koji smatraju da su potencijalni sudionici ovogodišnje izložbe 12. BUDI UZOR®/41. INOVA® da se prijave za sudjelovanje na broj telefona 031/251-000 ili e-mailom na ured@tera.hr.
Rok za predaju poslovnih planova je 1.9.2016., a rok za prijavu inovatora 16.9.2016.