26.11.2010, 13:24

Radionica „Inovacija - od ideje do tržišta“

Ured za transfer tehnologije (UTT) Sveučilišta u Splitu u okviru Europske poduzetničke mreže održao je radionicu „Inovacija - od ideje do tržišta“ predavača Borisa Goloba. Radionica je izazvala izrazito veliki interes te je okupila 39 sudionika iz poslovne i akademske zajednice. Kroz interaktivno predavanje polaznici su imali priliku primijeniti ključne postupke koncipiranja i usmjeravanja razvoja inovacije s ciljem stvaranja novih proizvoda, usluga i poslovnih modela.

Boris Golob, M.S. dugogodišnji je savjetnik BICRO-a, ovlašteni konzultant i stručnjak u području upravljanja inovacijama, a od jeseni 2010. i izvršni direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci.

Izuzetno zadovoljstvo sudionika potvrđuju njihovi pozitivni komentari te činjenica da se veliki dio njih prijavio za sljedeći seminar u nizu. UTT aktivnim radom redovito organizira radionice s ciljem spajanja akademske i poslovne zajednice te povećanja njihovih inovativnih kapaciteta i svijesti o inovaciji. U pripremi je i cijeli niz radionica u prvom kvartalu 2011. o čemu se više možete informirati prateći web stranice ureda www.utt.hr.