12.04.2017, 16:13

Saznajte najnovije informacije o EU natječajima i EU financijskim instrumentima

Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) zajednički organiziraju konferenciju pod nazivom Do boljih poslovnih rezultata uz sredstva EU fondova

Cilj konferencije je informirati poduzetnike o trenutnim i nadolazećim mogućnostima prijave projekata na natječaje sufinancirane sredstvima Europske unije te im približiti tematiku financijskih instrumenata. 

Tijekom konferencije sudionici će imati priliku saznati najnovije informacije vezane uz trenutne i buduće mogućnosti sufinanciranja projekata kroz natječaje sufinancirane sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Konferencija donosi i panel rasprave o financiranju projekata poduzetništva kroz financijske instrumente Europskih strukturnih i investicijskih fondova, koji su relativno nova tema u kontekstu fondova EU. Druga panel rasprava biti će usmjerena na bespovratna sredstva u klasičnom smislu, odnosno „grantove“.

Na konferenciji se očekuje oko 150 sudionika iz javnog i privatnog sektora, posebice malih i srednjih poduzeća kojima će biti omogućeno dobivanje odgovora na konkretna pitanja.

Organizatori konferencije su Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža i Hrvatska banka za obnovu i razvitak, uz sudjelovanje visokih predstavnika Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralno razvoju te HAMAG-BICRO-a.

Zbog ograničenog broja mjesta zainteresirani mogu prijaviti sudjelovanje samo jednog predstavnika, a registracija sudionika obavljat će se sukladno redoslijedu zaprimanja prijavnica. Potvrda sudjelovanja stići će na  adresu elektroničke pošte prijavljenih. Rok za prijavu je 02. svibanj 2017. 

Prijavitelji čije prijave stignu nakon popunjavanja raspoloživih mjesta, bit će obaviješteni o nemogućnosti registracije od strane HGK. 

Upute za prijavu, kao i više informacija o događanju možete pronaći putem poveznice