pozivamo Vas na webinar „Potencijali hrvatsko-švicarske poslovne suradnje: Prehrambena industrija – izazovi i mogućnosti na švicarskom tržištu“, namijenjen gospodarstvenicima iz prehrambenog sektora zainteresiranima za internacionalizaciju poslovanja i ispitivanje mogućnosti izlaska na švicarsko tržište, koji se održava 7. lipnja 2021. s početkom u 14:30 u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Veleposlanstva Republike Hrvatske u Švicarskoj Konfederaciji u Bernu.
U ovim vremenima „novog normalnog“ i novih načina obavljanja poslovnih aktivnosti uz podršku istaknutih stručnjaka i poduzetnika aktivnih na švicarsko-hrvatskom gospodarskom prostoru i uz potporu hrvatskog veleposlanstva u Bernu odlučili smo organizirati niz online događaja s ciljem daljnjeg jačanja poslovnih potencijala hrvatskih tvrtki i istraživanja daljnjih prilika za poslovnu suradnju sa švicarskim partnerima. Prvi u nizu planiranih online događanja bit će posvećen mogućnostima za hrvatski prehrambeni sektor na švicarskom tržištu.
Sudionike će uvodno pozdraviti i veleposlanica Republike Hrvatske u Švicarskoj dr.sc. Andrea Bekić, a dr. Patrick Dümmler, stručnjak iz Avenir Suisse održat će prezentaciju o švicarskoj poljoprivrednoj politici i pristupu tržištu organskih i srodnih prehrambenih proizvoda. Predstavnik hrvatske tvrtke Podravka d.d. podijelit će iskustva internacionalizacije i izlaska na švicarsko tržište te se osvrnuti i na poteškoće, kao i prilike koje se otvaraju prilikom poslovanja u Švicarskoj.
Neke od tema koje će biti uključena u izlaganje:
Webinar će se održati putem platforme MS TEAMS.
Prijava:
Rok za prijavu sudionika: petak, 4. lipnja 2020. ili do popunjavanja broja raspoloživih mjesta (broj je limitiran)
Za sve dodatne informacije možete mi se obratiti na mail: astipic@hgk.hr