BUDI UZOR® 2009 - Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova


Zadnji poziv za prijavu: Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR® 2009

Petu godinu za redom, u Osijeku se održava Međunarodna izložba inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova. Projekt je pokrenut u cilju osnaživanja inovativnog poduzetništva, te poticanja poduzetničkih aktivnosti kod mlade populacije. Izlošci s najboljim ostvarenim rezultatima, se usmjeravaju prema komercijalizaciji uz stručnu pomoć Tehnologijsko-razvojnog centra - TERA i Hrvatske udruge inovatora poduzetnika HUIP.

Pozivamo sve nositelje inovativnih poslovnih ideja, da se uključe na Izložbu BUDI UZOR® i u konkurenciji više od 200 izložaka u svim kategorijama, ispitaju njegovu tržišnu vrijednost, pretpostavke uspješne komercijalizacije projekta i mogućnosti plasiranja na domaće i inozemno tržište EU. Izlaganje na Izložbi inovacija važno je za autore iz više razloga. Za većinu inovacija to je prva, znanstveno utemeljena recenzija projekta. Ona uzima u obzir tehnološku, marketinšku, financijsku i razvojnu dimenziju inovacije. Za mnoge inovacije može se pronaći partnerstvo koje ih može značajno unaprijediti, ukloniti bitan nedostatak ili jednostavno povećati učinak u poslovnom smislu.

U okviru aktivnosti Europske poduzetničke mreže biti će organizirani poslovni razgovori između tvrtki koje posluju u području poljoprivrede. Posredstvom EEN Srbija, najavljen je dolazak tvrtke specijalizirane za proizvodnju biognojiva. Ovim putem pozivamo sve hrvatske tvrtke zainteresirane za uspostavljanje suradnje s inozemnim partnerima da kontaktiraju Tehnologijsko-razvojni centar i dogovore termin za sastanak.

Program BUDI UZOR® se održava u terminu od 01.-02.10.2009. na lokaciji Gajev trg 6, u Osijeku. Rok za prijavu je 28.09.2009., a sve dodatne informacije možete dobiti na tel: 031/251-000 ili www.tera.hr.


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.