22.04.2024, 10:17

Transformirajte svoje poslovanje s ADMA TranS4MErs: Iskoristite Potencijal Digitalne Transformacije

Želimo Vas obavijestiti o jednoj aktualnoj prilici projekta ADMA TranS4Mers, koji provodi Sveučilište u Splitu u suradnji s inozemnim stručnjacima iz područja istraživanja i
digitalizacije.

U projektu je trenutno otvoren poziv za digitalne vaučere u vrijednosti do 5000 eura namijenjene tvrtkama koje djeluju u proizvodnom sektoru s ciljem stvaranja konkurentnih "tvornica budućnosti“.

Vaučeri služe za angažiranje stručnjaka koji će Vam pružiti podršku u procesu digitalne transformacije, što uključuje procjenu digitalne zrelosti, razvoj plana digitalne transformacije te pristup uslugama i alatima koje će vam omogućiti bržu realizaciju plana digitalne transformacije.

Na navedeni poziv mogu se prijaviti sva mala i srednja poduzeća prema definiciji Europske komisije, a koje djeluju u sektoru napredne proizvodnje.

Prijave se zaprimaju do 5. lipnja 2024. godine, a kao prvi korak potrebno je registrirati se putem poveznice.

Prijave se obrađuju po principu „first come first serve“, a sam proces pružanja podrške digitalne transformacije i dodijele vaučera provodi se kroz sljedeće korake:

SCAN – nakon registracije na gore navedenu poveznicu, pristupate procesu procjene digitalne zrelosti u 7 područja („Advanced Manufacturing Technologies; Digital Factory; ECO Factory; End-to-end Customer focused Engineering; Human Centred Organisation; Smart Manufacturing; Value Chain Oriented Open Factory”). Ovo je preduvjet za iduću fazu (DESIGN).

DESIGN – povezujete se sa stručnjakom i dodijeljuje vam se jedan vaučer u vrijednosti od 8 sati rada sa stručnjakom za razvoj plana digitalne transformacije. Rok za prijavu za ovu fazu je 5. lipnja 2024. godine.

REVAMP – dodjeljuje vam se do 10 tokena u vrijednosti do 5,000 EUR za pristup uslugama koje pomažu bržoj realizaciji digitalne transformacije.

Više informacija o samom natječaju možete pronaći ovdje, a u slučaju da ste zainteresirani za sudjelovanje u projektu, molimo da se obratite Odjelu za znanost i inovacije Sveučilišta u Splitu putem maila proje@unist.hr.

Ne propustite ovu priliku za jačanje konkurentnosti na tržištu putem digitalne transformacije i za suradnju s najboljim stručnjacima diljem Europe!

Više o projektu ADMA TranS4Mers možete pronaći na poveznici.