Poslovni razgovori za tvrtke iz prehrambene industrije


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na konferenciji pod nazivom Food Safety Technologies for Traditional & Artisan Food Producers koji će se održati 1. listopada 2015. godine u gradu Tralee, Irska.

Svrha manifestacije je predstaviti tehnologije prikladne za tradicionalni prehrambeni sektor i olakšati razmjenu dobre prakse između proizvođača hrane, tehnoloških usluga, istraživača i stručnjaka za sigurnost hrane. Poseban naglasak biti će na pitanjima sigurnosti hrane za mliječne proizvode, meso i pekarski sektor.

Osim konferencije, sudionici će imati priliku rezervirati bilateralne sastanke u organizaciji Enterprise Europe Network Irska koji će biti izvrsna prilika za razmjenu informacija između akademske zajednice i industrije te istraživanje mogućnosti suradnje, razmjene znanja i obuke.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Glavne teme:

-Otkrivanje i kontaminacija hrane-praćenje i provjera hrane

- čišćenje i dezinfekcija
-Nove tehnologije za sigurnu obradu hrane

Zašto sudjelovati:

stupite u kontakt sa potencijalnim partnerima za buduću suradnju
Upoznajte nove tehnologije i inovacije
Pronađite nova rješenja za konkretne probleme
Razmijenite ideje s međunarodnim partnerima

Sudjelovanje na poslovnim je besplatno, a detalje događanja i upute za registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/tradeitfoodsafety

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.