Poslovni razgovori na Sajmu LOVEAT u Veneciji


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na Sajmu LOVEAT koji će se održati 2.- 3. prosinca u Veneciji.

Sajam LOVEAT prvi je sajam izvrsne hrane i vinskog turizma u Italiji i svijetu, a namjera poslovnih razgovora je okupiti na jednom mjestu tvrtke koje djeluju u ovom sektoru u cilju otvaranja novih kanala suradnje, razmjene kontakata te stvaranja potencijalnih poslovnih partnerstava.

Sektori:
• Proizvodnja hrane i pića

• Inovativne tehnologije i strojevi u prehrambenom sektoru

• Iskustveni turizam u sektoru hrane i pića

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, no u slučaju otkazivanja unutar 5 dana prije samog događanja naplaćuje se trošak otkazivanja u iznosu 100 eura. Više informacija i registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama:

http://www.btofair.com/loveat2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.