FP7 radionica u okviru projekta WINS-ICT


WINS-ICT "Western Balkan Countries Inco-Net Support in the field of ICT" (http://www.wins-ict.eu/) je projekt međunarodne suradnje koji je odobren na natječaju s područja informacijskih tehnologija i telekomunikacija u sklopu 7. okvirnog projekta Europske unije. Glavni je cilj suradnja između zemalja jugoistočne Europe u praćenju i poticanju razvoja ICT sektora u regiji.

U tome se kontekstu organiziraju ICT radionice u zemljama jugoistočne Europe.  Cilj radionica je povećano sudjelovanje domaćih istraživača u ICT inicijativama iz 7. okvirnog projekta.  Stoga će se radionice baviti opisom 7. okvirnog programa i radnog programa iz područja ICT-a te ponuditi potrebne informacije za uspješni razvoj projektnog prijedloga i upravljanje EU projektima 

Nakon plenarnoga dijela su predviđeni pojedinačni razgovori s partnerima u WINS-ICT projektu iz Europske unije, koji Vam mogu ponuditi savjete na razne teme poput optimizacije projektnih profila i prijedloga u skladu s određenim natječajima.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.