Poslovni razgovori TO Design 2016
Europska poduzetnička mreža Torino organizira međunarodne poslovne susrete pod nazivom TO Design 2016 koji će se održati 3.- 5. studenog u Torinu sa ciljem povezivanja proizvodnih tvrtki sa vodećim dizajnerima.

Događanje će se održati u okviru festivala nezavisnog dizajna Operæ, koji uključuje izlagače, mnogobrojne sastanke, debate i radionice na kojima se umrežuju talijanski i međunarodni dizajneri, tvrtke i dućani.

Cilj poslovnih susreta je unapređenje razvoja novih proizvoda i procesa te poticanje umrežavanja, sinergije i partnerstva između proizvođača i dizajnerskog svijeta te pomoći ulasku na nova tržišta diljem svijeta. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima se ne naplaćuje, av iše informacija, program događanja kao i upute za prijavu možete pronaći na https://www.b2match.eu/todesign2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.