Saznajte kako financirati projekte društvenog i gospodarskog razvoja


Dana 4. i 5. veljače 2015. godine u hotelu Esplanade Zagreb održat će se prva godišnja razvojna financijska konferencija pod nazivom „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU" u organizaciji tvrtke Filipović poslovno savjetovanje d.o.o. te u partnerstvu s tvrtkom Razbor d.o.o.

Na ovom razvojnom skupu prezentirat će se sredstva iz EU fondova koja su na raspolaganju korisnicima u Republici Hrvatskoj u razdoblju do 2020. godine. Poseban naglasak bit će dan na područje poljoprivrede i ruralnog razvoja, različite modele sufinanciranja EU projekata, konkretne projekte, brojke, primjere i korake, a predstavit će se i mogućnosti dobivanja sredstava za izradu projektne dokumentacije i pripremu projekata.

Događaj će također poslužiti kao centralno mjesto susreta svih relevantnih sudionika razvoja projekata te će se održati prateći poslovni susreti.

Više informacija, kao i prateće dokumente možete preuzeti putem poveznice.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.