Gospodarski susreti “Tourism@GAST 2011”


Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Split, kao dio Europske poduzetničke mreže, organizira gospodarske susrete (brokerage event) pod nazivom

“Tourism@GAST 2011”

koji će se održati u petak 04.03.2011. s početkom u 10:00 sati
u sklopu međunarodnog sajma GAST, 2. - 6. ožujka 2011., Split.

 

Multilateralni gospodarski susreti Tourism@GAST 2011 nastavak su prošlogodišnjih istoimenih gospodarskih susreta koji su na zadovoljstvo više od 100 sudionika ostvarili mnogobrojne individualne sastanke i direktne kontakte među poduzetnicima. Svi prisutni obogatili su svoje znanje novim spoznajama unutar svojih gospodarskih grana, a prema povratnim informacijama mnogi su otvorili i nove poslovne mogućnosti. Zadovoljstvo sudionika izraženo je željom većine da i ove godine budu dio ovog, sada već,tradicionalnog događanja u sklopu uspješnog sajma GAST.
Nadamo se da ćete i Vi prepoznati važnost ovih susreta te iskoristiti priliku za nove poslovne uspjehe u sklopu multilateralnih gospodarskih susreta Tourism@GAST 2011.

Sajam GAST je ključno mjesto susreta brojnih proizvoñača i trgovaca iz djelatnosti prehrane, pića, hotelske i ugostiteljske opreme. Prepoznat je u poslovnim krugovima kao mjesto ugovaranja logistike za turističku sezonu. Manifestacija je koja bilježi godišnjitrend rasta, kako izlagačkog prostora, broja izlagača i broja posjetitelja od 35%, tako i broja sklopljenih i ugovorenih poslova, što je u sajamskoj industriji Hrvatske prava rijetkost. Za više informacija vezano uz sajam pozivamo Vas da posjetite web stranice: www.gastfair.com.

Tijekom navedenog sajma organiziramo gospodarske susrete izmeñu tvrtki turističkih i gastronomskih interesa (hrane, pića i hotelske i ugostiteljske opreme). Ovim putem Vam nudimo jedinstvenu priliku susreta s hrvatskim i meñunarodnim tvrtkama koje nude usluge u ovom sektoru, a posebno u sljedećim segmentima:

- Tour operatori i agencije
- Hoteli, moteli i kampovi 
- Zdravstveni i wellness turizam
- Seoski, eko i aktivni turizam 
- Promet (autobusni, željeznički i zračni) 
- Osiguranje i financije 
- Turističke investicije 
- Ugostiteljstvo: hrana i piće 
- Gastronomska ponuda i potražnja
- Internet turizam

Zašto sudjelovati?

- Ostvarite direktan kontakt sa potencijalnim partnerima tijekom unaprijed dogovorenih individualnih susreta Ostvarite kontakte za razvoj komercijalnih i tehnoloških partnerstva 
- Saznajte novosti i trendove u vašoj djelatnosti 
- Unaprijedite kontakte sa postojećim partnerima.

Ukoliko želite biti dio ove jedinstvene manifestacije na našem području molimo Vas da popunite prijavnicu i vratite je na e-mail: nbusic@hgk.hr,najkasnije do 20.02.2011.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganjuna tel. 021/321 143, 321 135 (Odsjek za meñunarodne odnose – Nataša Bušić, Goranka Košta)

Lokacija
Priloženi dokumenti:

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.