Međunarodni sajam hrane i pića FOODREX-CULINARIA 2013


“FOODREX-CULINARIA” je međunarodni sajam hrane i pića koji će se održati od 4. ožujka do 6. ožujka 2013. u Beogradu, sa namjerom da postane tradicionalna manifestacija. Od 2013. godine ova dva agro sajma su objedinjena, pa je time omogućena zajednička organizacija i nastup izlagačima i posjetiocima na jednom mjestu i u istom terminu.

Obzirom da je sektor prehrambene industrije sektor od strateškog značaja u Srbiji i da je Srbija jedan od vodećih proizvođača hrane i pića u jugoistočnoj Europi, namjera organizatora i svih ostalih institucija koje podržavaju organizaciju sajma hrane i pića je da “FOODREX -CULINARIA” postane prepoznatljiv i jedan od najznačajnijih događaja u jugoistočnoj Europi u sektoru agro industrije.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

pdf
 invitation-letter-foodrex-culinaria-2013.pdf (485,14 kb)

pdf
 pozivno-pismo-za-foodrex-culinaria-2013.pdf (495,16 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.