6. Poduzetnički Forum HAMAG-BICRO-a – program Eurostars


Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) poziva vas na 6. Poduzetnički Forum HAMAG-BICRO-a koji će se održati u srijedu, 6. svibnja 2015. godine u prostorijama kongresnog centra Forum Zagreb u 10 sati. Tema Foruma je Istraživanje i razvoj na međunarodnom tržištu - program Eurostars.

Eurostars je program za istraživanje i razvoj nastao kao zajednička inicijativa EUREKA-e i Europske komisije. Osnovni kriterij je sudjelovanje minimalno dvije zemlje članice. Glavni partner na projektu je malo ili srednje veliko trgovačko društvo koje se bavi istraživanjem i razvojem (R&D performing SME). Maksimalni iznos bespovratne potpore po pojedinom projektu iznosi najviše 150.000 EUR ili do 50 % udjela hrvatskog partnera na projektu.

Tijekom Foruma sudionici će imati priliku čuti više o samom programu Eurostars od gđe. Alessandre Audano, predstavnice EUREKA Tajništva koje rukovodi programom na međunarodnoj razini. Nacionalni projektni koordinator za Švicarsku, gđa Colette John-Grant predstaviti će mogućnosti suradnje sa Švicarskom te predstaviti uspješne projekte koji su prošli program Eurostars. Vedran Đidara, nacionalni koordinator projekata EUREKA/Eurostars za Hrvatsku, prezentirati će postupak prijave u program za hrvatske natjecatelje.

U drugom dijelu programa, međunarodni stručnjak za ocjenjivanje programa Eurostars približit će sudionicima proces evaluacije projekata i savjetovati kako napisati svoje projektne prijedloge. Sudionici će također imati priliku čuti uspješnu EUREKA priču iz Hrvatske od strane gosp. Gorana Šimića iz tvrtke El koncept d.o.o. Završni dio programa namijenjen je predstavljanju Europske poduzetničke mreže koja poduzetnicima besplatno omogućuje pronalazak međunarodnog partnera i internacionalizaciju poslovanja.

Program radionice možete preuzeti ovdje. Dio programa bit će održan na engleskom jeziku.

Za sudjelovanje na 6. Poduzetničkom Forumu HAMAG-BICRO-a možete se prijaviti putem sljedeće poveznice najkasnije do utorka, 5. svibnja 2015. u 15.00 sati. Sudjelovanje na Forumu je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.