Poslovni razgovori velikoj konferenciji ICT SPRING EUROPE 2016


Europska poduzetnička mreža organizira međunarodne poslovne susrete pod nazivom ICT Spring Europe 2016 koji će se održati od 10 i 11. svibnja 2016. u Luksemburgu.

ICT Spring Europe je jedan od najvećih međunarodnih europskih konferencija za informacijsko-komunikacijske tehnologije. Događaj će predstaviti najnovije trendove i inovacije na ovome području i razgovarati o njihovom utjecaju na društvo i svijet rada. Za više informacija o ICT Spring Europe 2016 posjetite njihovu web stranicu: www.ictspring.com

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Više informacija o događanju možete pronaći na:

www.een-matchmaking.com/icteurope2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.