Poslovni razgovori na najvećem sajmu graditeljstva u Istočnoj Europi BUDMA 2015


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne susrete na najvećem međunarodnom sajmu graditeljstva u Istočnoj Europi - BUDMA 2015. Poslovni susreti će se održati 12. ožujka 2015. u Poznanu.

Na prošlogodišnjem SajmuBUDMA 2014 sudjelovalo je više od 1000 izlagača iz gotovo 40 zemalja, a sajam je posjetilo više od 55000 posjetitelja iz svih dijelova svijeta.

Poslovni razgovori staviti će naglasak na nekoliko tematskih sektora kao što su: inovativni građevinarski materijali, realizacija i savjetovanje u sektoru graditeljstva, IT u graditeljstvu, nadzor i eksploatacija građevinskih objekata, pasivno stanovanje.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama https://b2bharmo.com/BUDMA2015/index.php/en/site/index

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.