Poslovni razgovori na gospodarskom Sajmu u Hannoveru


Europska poduzetnička mreža organizira međunarodne poslovne susrete na Sajmu u Hannoveru, vodećem gospodarskom sajmu koji će se održati od 14.-17. travnja 2015. Ovi 11. po redu poslovni susreti, održavaju se još od 2005. g., a od tada je 2500 tvrtki održalo više od 19500 poslovnih sastanaka.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Tematska područja:

-Industrijska automatizacija

-Energija

-Mobilna tehnologija

-Opskrba industrijskim proizvodima

-Tehnologije očuvanja životne sredine i održivosti

-Istraživanje i tehnologija

Kotizacija za poslovne razgovore - sudjelovanje u poslovnim razgovorima je besplatno za sve tvrtke koje se putem Europske poduzetničke mreže registriraju do 13. veljače 2015.

http://www.een-matchmaking.com/hannovermesse2015/

Napomena: kazna od 150 eura naplaćivat će se kako bi se održala kvaliteta događaja u slučaju da se tvrtke ne mogu predstaviti tijekom poslovnih sastanaka. Nakon 13. veljače kotizacija iznosi 89 eura.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.