Poslovni susreti na 6. konferenciji Dunavskog područja: 13. rujna 2016. u Beču, Austrija


ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj gospodarskoj komori) organizira u okviru 6. konferencije Dunavskog područja međunarodni kooperacijski forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu industriju.

U utorak 13. rujna 2016. stručnjaci će Vam pružiti informacije o aktualnom razvoju i izazovima na europskim prijevozničkim rutama. U fokusu su teme granična kontrola i vrijeme čekanja u EU te intermodalni prijevoz u Dunavskoj regiji. Panel "Financijska pitanja i projekti" se bavi s druge strane subvencijama, porezima i infrastrukturnim projektima.

Nakon predavanja postoji prilika za B2B susrete s predstavnicima poduzeća i drugih institucija iz cjelokupnog Dunavskog područja.

Za sudjelovanje na eventu i matchmakingu potrebno je obaviti registraciju na web-stranici.

Međunarodni kooperacijski forum je namijenjen poduzećima iz automobilske i prehrambene industrije s Dunavskog područja te ponuđačima logističkih rješenja, koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Više informacija o kooperacijskom forumu uključujući registraciju, program, online dogovaranje termina (B2B-susreti) nudi Vam službena web-stranica (na engleskom jeziku) www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .

Event se održava 13. rujna 2016. u Austrijskoj gospodarskoj komori, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč, Austrija, . Radni jezik je engleski.

Za sve dodatne informacije obratite se Hrvatskoj gospodarskoj komori, u Europsku poduzetničku mrežu: gđa Irena Spahić, e-mail: ispahic@hgk.hr.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.