Treća regionalna konferencija o procjeni utjecaja na okoliš


Hrvatska udruga stručnjaka zaštite prirode i okoliša organizira "TREĆU REGIONALNU KONFERENCIJU O PROCJENI UTJECAJA NA OKOLIŠ", koja će se održati u Vodicama, od 13.-16. rujna 2017. godine, pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te Ministarstva zaštite okoliša i energetike Republike Hrvatske

Prva regionalna konferencija održana je u rujnu 2013. godine u Zadru, a Druga u rujnu 2015. godine u Novom Vinodolskom. Na svakoj je predstavljeno više od stotinu stručnih radova te je održano nekoliko okruglih stolova s različitim temama uz prisutnost sudionika iz više od 20 zemalja. Kroz svoja dva izdanja, konferencija se prometnula u važan događaj, ne samo za Hrvatsku, već i za širu regiju jer se pokazala iznimnom prilikom za stvaranje poznanstava te platformom za dogovaranje suradnje i razmjenu iskustava među stručnjacima iz različitih zemalja. Ideja konferencije je sve ove godine ostala nepromijenjena; želimo okupiti dionike postupaka na području zaštite prirode i okoliša te im omogućiti da kroz konstruktivan i demokratski dijalog međusobno podijele svoja znanja, iskustva i stavove.

Više informacija možete naći na internetskoj stranici huszpo-konferencija.com.


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.