Prijavite se na Startup Camp Rijeka 2016!


Startup Camp Rijeka pokrenut je s ciljem podupiranja razvoja startup scene i pomoći mladima da vlastite ideje razviju u održive poslovne poduhvate. Odabrani kandidati u dobi između 18 i 35 godina raditi će s mentorima iz SAD-a i Hrvatske, mahom uspješnim poduzetnicima i investitorima.

Najbolji timovi će imati priliku osvojiti:

  • Toshiba Satellite Radius tablet/laptop za prvo, Apple iPad za drugo i GoPro HD Hero kameru za treće mjesto
  • Mogućnost sudjelovanja na FTC2 – Fast track to Chicagoland radionici koja će se održati u Varaždinu od 19. do 21. rujna. Polaznici radionice će dobiti podršku mentora iz Chicaga vezano uz izlazak na američko tržište. Svi sudionici će dobiti besplatan smještaj i savjetovanje.
  • Automatski ulazak u drugi krug selekcija za ABC accelerator u Ljubljani

Sudjelovanje za sve sudionike je besplatno i uključuje smještaj i prehranu. Prijaviti se možete na http://startupcamp.com.hr/ do 1. kolovoza 2016.

Startup Camp Rijeka će se održati u prostorima STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci od 14. do 18. rujna 2016. godine. Start up Camp realiziran je u suradnji s U.S. Embassy Zagreb.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.