FP7 INFO dan: Nanoznanosti, nanotehnologije, materijali i nove proizvodne tehnologije (NMP)


15. rujna 2010. u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske održat će se Informativni dan za Sedmi okvirni program Europske unije za istraživanje i razvoj (FP7) s naglaskom na temu Nanoznanosti, nanotehnologije, materijali i nove proizvodne tehnologije (NMP). Događaj se organizira povodom novih natječaja za prijavu projekata otvorenih za područje FP7 NMP koji su objavljeni 20. srpnja 2010. Cilj mu je upoznati sve potencijalne prijavitelje projekata, a naročito poduzeća, s pravilima i mogućnostima sudjelovanja u Sedmom okvirnom programu.

Molimo da ispunjenu prijavnicu za sudjelovanje na događaju pošaljete najkasnije do 13. rujna 2010. na josipa.kolaric@mzos.hr.

Pozivamo Vas i da ostale aktualne informacije o FP7, o objavljenim natječajima te hrvatskim i međunarodnim događajima na području NMP pratite na stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa u rubrici Sedmi okvirni program te na stranicama Hrvatskog instituta za tehnologiju.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.