Poslovni razgovori Future Match" na sajmu CeBIT 2015


Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na sajmu CeBIT, najvećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija.

CeBIT 2013 se održava od 16. do 20. ožujka 2015 u Hannoveru, na najvećem izložbenom prostoru na svijetu. Uz više od 3.000 štandova, CeBIT nudi i bogat konferencijski sadržaj.

Future Match su poslovni razgovori u organizaciji Europske poduzetničke mreže koji se, 17. uzastopne godine, održavaju u sklopu CeBITa. Na 16. Future Matchu u 2014. godini, sudjelovalo je 286 tvrtki i ustanova iz 31 države, koji su unaprijed dogovorili više od 1.236 bilateralnih razgovora.

Za više informacija o Future Matchu kao i za registraciju, posjetite službene stranice na adresi https://www.b2match.eu/futurematch2015

NAPOMENA SVIM ZAINTERESIRANIM TVRTKAMA:

Step Ri sufinancira odlazak na gospodarske susrete u sklopu sajma CeBIT Future Match 2015

Detaljnije informacije kao i javni poziv možete pronaći na slijedećem linku http://www.step.uniri.hr/portfolio/internacionalizacija-poslovanja/


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.