Poziv na seminar: „Poslovanje sa Saveznom Republikom Njemačkom- njemačko tržište rada”


Zbog velikog interesa naših članica za njemačko tržište, 16. prosinca 2013. u prostoru HGK, Nova cesta 3-7 u Zagrebu, organiziramo treći u nizu seminara vezanih uz poslovanje s Njemačkom, s fokusom na radne dozvole i njemačko tržište rada.

Stručnjaci iz područja radnog zakonodavstva u Njemačkoj te predstavnica Ministarstva rada i mirovinskoga sustava RH informirat će tvrtke o novostima vezanim uz rad naših tvrtki u Njemačkoj, osnivanje tvrtki i podružnica te detašmane i radne dozvole. Po završetku plenarnog dijela predviđen je prostor za otvorenu raspravu u sklopu koje će sudionici moći govornicima postavljati pitanja vezana uz radno pravo i zakonsku regulativu u Njemačkoj.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za naše članice, a u pratećim dokumentima nalazi se program događanja, prijavni obrazac za seminar te anketni upitnik za delegaciju u Mainz, budući da istu pripremamo u veljači sljedeće godine (detalji dostupni na: http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-medjunarodni/pozivamo-tvrtke-na-sudjelovanje-u-delegaciji-u-mainz-u-njemackoj-19-veljace-2013?category=65).

Prijave za sudjelovanje na seminaru mogu se slati do 13. prosinca 2013. na mail Anite Stipić (astipic@hgk.hr) ili fax: 01 4828 379, uz napomenu da je broj sudionika ograničen.

Radni jezici seminara su hrvatski i njemački, uz osigurano simultano prevođenje.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.