RADIONICA o financijskim i pravnim pitanjima u okviru FP7


Četvrtak, 22.4.2010.
(HIT, Planinska 1, 10-16h)

Pozivamo Vas da se prijavite na radionice o Sedmom okvirnom programu Europske Unije za istraživanje i razvoj u organizaciji Hrvatskog instituta za tehnologiju. Radionice će voditi Nacionalne kontakt osobe zaposlene u HIT-u, a ovisno o broju zainteresiranih radionice će se ciklički ponavljati.

Radionice će se održavati u prostorijama HIT-a, Planinska 1 od 10 do 16h

Sudionicima će biti omogućen rad na računalu kao i pristup internetu kako bi mogli praktično pratiti sadržaj te sukladno tome broj mjesta bit će ograničen na 12. Stoga, svim zainteresiranima preporučujemo da se što ranije registriraju.

Radionica obuhvaća isključivo financijsko-pravna pitanja u Sedmom okvirnom programu i namijenjena je onima koji se planiraju uključiti u FP7 projekte ili su već nositelji istih. Osim osoba koje su direktno vezane za sadašnje ili buduće FP7 projekte, radionica je namjena i osobama koje rade u financijskim i pravnim službama i na taj način prate projekte u kojima je njihova institucija partner.

Prvi dio radionice će imati fokus na financijska pitanja u FP7. Osim teoretskog dijela izlaganja biti će i praktične vježbe izrade budžeta te financijsko izvještaja (Form C). Druga polovina radionice bavit će se pravnim pitanjima, na način da će se obrađivati pravna pitanja i ključni pravni dokumenti s kojima se sudionici FP7 projekata susreću u svim stadijima projekta. Predavači na radionici su Jennifer Mary Kursan, Nacionalna kontakt osoba za financijska pitanja FP7 te Goran Zeković, Nacionalna kontakt osoba za pravna pitanja FP7.

ONLINE prijava

PROGRAM

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.