SEMINAR U SKLOPU PROJEKTA EntreprenuerSHEp Croatia – Europska mreža ambasadorica ženskog poduzetništva


Prvi u nizu od 5 seminara za žene - potencijalne buduće poduzetnice u sklopu projekta „EntreprenuerSHEp Croatia – Europska mreža ambasadorica ženskog poduzetništva“ održat će se u Osijeku. Seminari će se održavati 22.5., 23.5. i 24.5.2012. u Tera Tehnopolis d.o.o. na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek. Seminari su besplatni, ali zbog ograničenog broja mjesta, registracija je obavezna. Prednost prijave na seminar imaju sudionice koje su prošle motivacijske seminare u Osijeku i Županji. Seminari su poludnevni, počinju u 9h, a završavaju u 16h. Svaki dan se predaju po dva modula s različitim temama.

Prvi dan, 22.5. održat će se modul pod nazivom Od poslovne ideje do profita (kako do dobrih ideja, ideja i kreativnost, poslovna ideja-poslovna prilika, praktični rad) koji će predavati prof.dr.sc. Ivan Štefanić iz Tera Tehnopolis d.o.o. Drugi modul nosi naziv Sve je marketing, marketing je sve (kako od ideje do tržišta, gerila marketing za početnike, osnovna načela i pravila uspješne prodaje, praktični rad) koji će predavati Mr.sci. Natalija Pekić, jedna od amabasadorica ženskog poduzetništva.

Drugi dan, 23.5. će se održati modul pod nazivom „Poslovno planiranje – od kuda krenuti“ (financiranje poduzetničkih poduhvata, je li planiranje stvarno važno?, osnove izrade poslovnog plana, praktični rad) koji će predavati Ana Nikšić, univ.spec.oec iz Tera Tehnopolis d.o.o. Drugi modul pod nazivom „Organizirajte svoj posao“ (osnove upravljanja poslovnim procesima, vođenje poslovne dokumentacije, praktični primjeri) će predavati Vitomir Tafra, predsjednik Uprave Obrazovne grupe Zrinski.

Treći dan, 24.5. će se održati modul pod nazivom „Poduzetnik u elektroničkom poslovanju“ (kako e-poslovanje može pomoći Vašem poslovnom pothvatu, Internet marketing – zašto web stranica, korištenje web stranice za prodaju, upravljanje e-poslovanjem) koji će predavati gosp. Andrija Petrović direktor Tehnološkog parka Varaždin. Drugi modul pod nazivom „Mogući pravni oblici organiziranja poduzetništva i poslovne odgovornosti“ (pravni oblici u poduzetništvu, zakonodavni okvir poduzetništva) će predavati Iva Buljubašić, univ.bacc.oec i Edo Musser, dipl.ing iz Tera Tehnopolis d.o.o.

Partneri u projektu su Hrvatska gospodarska komora, Tehnološki park Varaždin, Obrazovna grupa Zrinski, a projekt se financira iz projekta „Okvirni program za konkurentnost i inovacije“ (CIP-Competetiveness and Innovation Framework Programme).

 Molimo Vas za seminar se prijavite na slijedećem link-u: 

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFE2cHdIZWZpLXFJSmhVSjZMeE5ycXc6MQ

 do 17.05.2012.

Za dodatna pitanja možete nazvati 031/ 251 002.

Lokacija
Priloženi dokumenti:

docx
 program-radionice-entreprenuershep-croatia.docx (15,72 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.