„Zelena ekonomija: EMAS sustav, BIO otpad i sektor površinske obrade kroz prava, obveze i usklađivanje s EU regulativom “


Dana 22.05.2013. TERA TEHNOPOLIS organizira u Osijeku radionicu „Zelena ekonomija:  EMAS sustav, BIO otpad i sektor površinske obrade kroz prava, obveze i usklađivanje s EU regulativom “, namijenjenu malim i srednjim poduzetnicima koji svoje poslovanje ulaskom u Europsku uniju moraju uskladiti s obvezama i normama EU regulative u području gospodarenja otpadom i sektoru površinske obrade materijala. Teme koje će biti prezentirane sudionicima obuhvaćaju EMAS sustav upravljanja okolišem i usklađivanje s EU zakonima, ishođenje potrebnih certifikata i dozvola, korištenje BIO otpada kao obnovljivog izvora energije, te primjer dobre prakse.

Za sudjelovanje u radionici ne plaća se kotizacija, a program, prijavnica i detaljne informacije biti će objavljene na stranicama TERA TEHNOPOLIS www.tera.hr od 06.05.2013., i dostupne upitom na email: akordek@tera.hr

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.