Radionica:


Europska poduzetnička mreža i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organizira radionicu "SME Instrument za inovacijske projekte poduzetnika" koja će se održati

u petak, 24.10.2014. godine, u 10 sati u Sveučilišnoj knjižnici Split.

Ukoliko ste mali ili srednji poduzetnik koji razvija inovativnu ideju s visokim tržišnim potencijalom, imate mogućnost prijaviti se na SME Instrument program i ostvariti sufinanciranje Vašeg projekta u iznosu od minimalno 50.000,00 EUR u prvoj fazi. Također, SME Instrument program namijenjen je i istraživačima koji su zainteresirani ponuditi svoje ekspertize i sudjelovati u aktivnostima projekta.

U okviru događanja „SME Instrument za inovacijske projekte poduzetnika“ informirat ćete se o detaljima SME Instrumenta, načinu prijave te evaluaciji projekata. Članica Programskog odbora Obzor 2020., Antonija Mršić iz Ministarstva poduzetništva i obrta te nacionalna kontakt osoba za mala i srednja poduzeća Obzor 2020. i Renato Vrebac iz Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije prezentirat će Vam programe financiranja poduzetničkih inovacija. Nikola Balić iz Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu prezentirat će usluge Europske poduzetničke mreže koja Vam stoji na raspolaganju prilikom prijave i provedbe projekata, dok će direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, Boris Golob podijeliti svoja iskustva kao evaluator programa SME Instrument. Na kraju prezentacijskog dijela događanja pozivamo Vas na interaktivnu radionicu na kojoj ćemo odgovarati na konkretna pitanja o Vašim projektnim idejama. Program i poziv događanja dostupan je na sljedećoj poveznici.

Za besplatno sudjelovanje na radionici molimo da se prijavite na sljedećoj poveznici, a ukoliko ste zainteresirani za individualno savjetovanje molimo da nam u prijavi kratko opišete Vašu ideju.

U rujnu 2014. godine objavljeno je prvih 155 primatelja bespovratnih sredstava iz SME Instrumenta, o čemu više možete saznati na sljedećoj poveznici.

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu Vam stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.