Poslovni razgovori na Međunarodnom sajmu održivih tehnologija i zelenog životnog stila GREEN


Europska poduzetnička mreža Hrvatske, Komora Zagreb i Mariborska razvojna agencija organiziraju poslovne susrete u okviru 2. Međunarodnog sajma održivih tehnologija i zelenog životnog stila te Proljetnog sajma građevine, energetike, komunalnih usluga i obrta koji će se održati

27. ožujka 2015. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Proljetni sajam građevine, energetike, komunalnih usluga i obrta postao je središnje mjesto i najvažniji sajam ovakve vrste u regiji. Zajedno sa usporednim sajmom održivih tehnologija u 2014. godini, na površini od 10000 m2 predstavljalo se 220 izlagača iz 18 europskih zemalja, a posjetilo ga je oko 10000 posjetitelja.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Tematska područja:

  • -Građenje
  • -Grijanje, ventilacija i rashladni sustavi
  • -Obnovljivi izvori energije
  • -Zaštita i upravljanje okolišom
  • -E-mobilnost
  • -Upravljanje vodama
  • -Zbrinjavanje otpada

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na http://mra/een/matchmaking-event-meet4business

Napomena zainteresiranim tvrtkama:

Step Ri sufinancira odlazak na gospodarske susrete u sklopu navedenog sajma. Oobjavljen je javni poziv za sufinanciranje odlaska na Meet4Business http://www.step.uniri.hr/portfolio/internacionalizacija-poslovanja/. Prijave su otvorene 25.02 do 11.03. i sredstva se dodjeljuju po redoslijedu prijave .


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.