Međunarodni matchmaking sektora prehrambene industrije u Beogradu


U okviru Međunarodnog sajma poduzetništva BIZNIS BAZA, koji se održava od 26 - 28. studenog 2009. godine u Beogradu, u organizaciji 'Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva', a u suradnji s Beogradskim sajmom, održati će se i brojni prateći stručni, edukativni i informativni programi, među kojima i

Međunarodni matchmaking - spajanje tvrtki koje traže poslovne partnere iz sektora prehrambene industrije, u organizaciji Europske poduzetničke mreže u Srbiji.
27. studenog 2009.


Ovaj će događaj biti dobra prilika za sudionike da potpuno besplatno uspostave kontakte s potencijalnim poslovnim partnerima. Svaki pojedini bilateralni razgovor, tijekom kojeg bi se obje tvrtke trebale predstaviti s ciljem uspostave poslovne suradnje, trajat će 15 do 30 minuta.

Tvrtke koje ne žele izlagati na sajmu ali su zainteresirane za sudjelovanje u poslovnim razgovorima, mogu se registrirati putem e-obrasca objavljenog na web stranici http://matching.een-srbija.rs (upute u prilogu). Zainteresirani koji se nisu u mogućnosti sami prijaviti mogu poslati svoje podatke na moj mail (jravlic@hgk.hr, tel. 01/456 1526), jer sam ujedno i kontakt osoba za dodatne informacije i prijave.

Sudjelovanje svih tvrtki na predmetnom događanju je besplatno, a putni troškovi predstavnika hrvatskih tvrtki bit će sufinancirani od strane Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatske.

Informacije događanju i prijavama saznajte u pozivu u privitku

Lokacija
Priloženi dokumenti:

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.