Mission for Growth - Promoviranje poslovne suradnje u Portugalu


 U posljednih nekoliko godina mala i srednja poduzeća su prolazila kroz teško razdoblje. Međutim  napori koje poduzima portugalska vlada počinju imati pozitivne učinke na njihov rad.
 Vezajući se na uspješan posjet Grčkoj ranijih godina, potpredsjednik Europske komisije Antonio  Tajani  želio je pridonijeti realizaciji potencijala portugalskih poduzeća kako bi uspješno prevladali  krizu. Potpredsjednik Tajani ujedino je snage sa portugalskom vladom kako bi usmjerio europske  tvrtke da je Portugal idealno mjesto za poslovnu suradnju i ulaganje.

 Ova misija je ključni prioritet za potpredsjednika Tajana da zajedno s portugalskim vlastima  organizira konferenciju s ciljem koji ukazuje na prilike koje Portugal nudi. Organizirat će se B2B  forum gdje će europske tvrtke moći stupiti u kontakt s portugalskim potencijalnim partnerima.

 Nakon razgovora između Ureda potpredsjednika i Portugalske agencije za trgovinu i  investicije(AICEP) koja djeluje u okviru Ministarstva vanjskih poslova, postignut je dogvor na koja  područja se treba fokusirati u gospodarstvu:

 - razvoj nautičke ekonomije

 - turizam

 - automiblska industrija

 - zrakoplovna industrija

 - ICT

 - Poljoprivreda i hrana

 - papir i ljepilo

 - Uslužni centri 


Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.