Info-dan "Republika Hrvatska u Programima Unije: mogućnosti i rezultati“


NAPOMENA: ZBOG OGRANIČENOG KAPACITETA ZATVOREN JE PROCES REGISTRACIJE ZA SUDJELOVANJE.

ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU!

Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova EU u svojstvu tijela zaduženog za sveukupnu koordinaciju Programa Unije otvorenih RH, organizira info-dan „Republika Hrvatska u Programima Unije: mogućnosti i rezultati“ koji će se održati 29. studenog 2010. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, u vremenu od 9:30 – 14:00. 

Očekuje se predstavljanje programa od strane osobe nadležne za provedbu pojedinih programa u RH, imenovane Zaključkom VRH o izmjeni Zaključka o sudjelovanju RH u Programima Zajednice od 06. svibnja 2010. g.

Nakon dijela u kojem će imenovane nadležne osobe predstaviti aktualne Programe Unije, predviđeno je vrijeme u kojem će se putem info-štandova sa informativnim materijalima predstavili programi Unije, a koji bi bili otvoreni za javnost u trajanju od 11:35 -14:00.  

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje najkasnije do 24. studenog 2010. na broj telefona:  4569 143, ili putem e-maila: stanka.crvikoreskovic@strategija.hr.

Sudjelovanje na Info danu je besplatno. 

Lokacija
Priloženi dokumenti:

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.