Info-dan „Mogućnosti za poduzetnike iz EU Programa za konkurentnost i inovacije (CIP)", Čakovec


Pozivamo Vas na info-dan Mogućnosti za poduzetnike iz EU Programa za konkurentnost i inovacije (CIP), koji će se u suorganizaciji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) te Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatska i Županijske komore Čakovec, održati 30. ožujka 2010. godine u Čakovec (točno mjesto održavanja biti će naknadno objavljeno - ovisno o interesu i broju prijavljenih sudionika), s početkom u 10 sati.

Info-dan u Čakovcu prvi je u nizu ciklusa Info-dana koje EEN organizira u suradnji s MINGORP-om, na temu Programa CIP, u više hrvatskih gradova, kao što su Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, Split, i Varaždin.

U okviru ovog poludnevnog info-dana, zainteresiranim poduzetnicima će se predstaviti ovaj opsežan program Europske unije, koji pod jednom kapom obuhvaća razne vidove potpore poduzetništvu i inovacijama, a prema programu u prilogu. Tako će se primjerice predstaviti potprogram namijenjen ekološkim inovacijama, mogućnosti predlaganja ICT projekata za javni sektor te mogućnosti financiranja akcija na području nove i obnovljive energije te unapređenje energetske učinkovitosti. Uvodno će biti predstavljen projekt Europske poduzetničke mreže Hrvatska (EEN) koji je također financiran iz CIP-a, a koji provodi Hrvatska gospodarska komora, kao i usluge koje se u okviru ovog projekta pružaju hrvatskim poduzetnicima. Program CIP predstavit će nacionalne kontakt osobe zadužene za svaki stup odnosno potprogram CIP-a iz nadležnih hrvatskih institucija (MINGORP i APIS IT).

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite dostavom ispunjene prijavnice (u prilogu) putem e-pošte spetris@hgk.hr ili hgkck@hg.hr, ili na broj faxa 040 3111 161, najkasnije do 25. ožujka 2010.

Zbog ograničenog broja polaznika, rezervacija mjesta obavljat će se prema redoslijedu zaprimanja prijava, do popunjavanja kapaciteta dvorane.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a sufinancira se iz sredstava Europske poduzetničke mreže Hrvatske.


Lokacija
Priloženi dokumenti:

doc
 Cakovec program 30 03.doc (1,90 mb)

doc
 Cakovec prijavnica 30 03.doc (1.009,50 kb)

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.