„PrE-Mu-Dra“ na 13. Osiječkom jesenskom sajmu


ŽK Varaždin, u okviru projekta „PrE-Mu-Dra“ sufinanciranog iz programa IPA- prekogranična suradnja Mađarska-Hrvatska, organizira zajednički nastup članica na 13. Osiječkom jesenskom sajmu u koji će se od 30. rujna do 3. listopada 2010. održati na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku.

Iz Varaždinske županije predstavit će se „Ducati-Components“ d.o.o. Ludbreg i Solvis d.o.o. Varaždin kao predstavnici sektora energetike i zaštite okoliša, „Ivančica“ d.d. Ivanec s kolekcijom kožne obuće, „Strela“ d.o.o. Varaždin s asortimanom prozora i drugih stolarskih proizvoda, Terme Jezerčica d.o.o. kao turistička destinacija.

Na zajedničkom izložbenim mjestu nastupit će i poduzeća iz Međimurske županije, te Županije Zala i Somogy iz Mađarske.

Za poduzeća koja nastupaju na sajmu i druga zainteresirana poduzeća Europska poduzetnička mreža organizira bilateralne poslovne  razgovore koji će se održati u petak, 1. listopada 2010. s početkom u 11,00 sati također na sajamskom prostoru Pampas.

Za daljnje informacije o sajmu i mogućnostima nastupa, obratite se Snježani Štiber na telefon broj 042 405 491

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.