Europska poduzetnička mreža i podrška za izvoz


Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. poziva Vas da sudjelujete na seminaru

 

Europska poduzetnička mreža

i podrška za izvoz

 

srijeda, 30. studenoga 2011. godine s početkom u 09.30 sati do 13.30 sati

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o., Slavka Krautzeka 83/a, Rijeka

(učionica na prvom katu)

 

Želite li otvoriti ili proširiti mogućnost izvoza?

Kako pronaći poslovne partnere u Europskoj Uniji?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja dobiti ćete na prezentaciji o Enterprise Europe Network – EEN ili Europskoj poduzetničkoj mreži, namijenjenoj vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća, te članovima akademske zajednice koji surađuju ili žele surađivati sa industrijom.

Ovom prezentacijom dobit ćete informacije o mogućnostima uključivanja u EEN Mrežu i izradu vlastitog poslovnog ili tehnološkog profila, putem kojeg ćete se direktno povezati sa potencijalnim poslovnim partnerima u Europi.

 

Sadržaj

Informiranje, edukacija i internacionalizacija poduzeća

             Baza poslovne suradnje

             Besplatni seminari, info dani i radionice

             Gospodarski susreti

             Praćenje EU programa

Inovacije, transfer tehnologije i znanja

             Baza tehnologije i inovacija

             Poslovni susreti

             Posjeti tvrtkama , B2B sastanci

Potpora sudjelovanju MSP-a u otvorenim EU natječajima

             Baza partnera za istraživačke projekte

             Info o otvorenim FP7 natječajima

             Spajamo gospodarstvo i znanosti            

 

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. jedan je od partnera u sedmočlanom Konzorciju Europske poduzetničke mreže u Republici Hrvatskoj, čiji vodeći koordinator je Hrvatska gospodarska komora. Zajedničkim snagama pružaju potporu i savjet  gospodarstvenicima, te im pomažu maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske unije i jedinstvenog europskog tržišta. Usluge EEN Mreže specifično su kreirane za male i srednje poduzetnike, ali su dostupne i poslovnim institucijama, istraživačkim centrima, te sveučilištima u cijeloj Europi.

Kako bi ste se registrirali, molimo da popunite priloženi prijavni obrazac te ga pošaljete do ponedjeljka, 28. studenoga 2011. godine na adresu elektroničke pošte: bfranovic@uniri.hr.

Broj sudionika je ograničen, a prijave se prihvaćaju prema redoslijedu zaprimanja. Dodatne informacije o seminaru možete dobiti putem telefona pozivom na broj: +385 (0)51 265 961.

Predavač:

Nataša Ranković, zaposlena u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci d.o.o. od rujna 2010. godine na radnom mjestu koordinatora projekata, po zanimanju je magistra ekonomije sa završenim specijalističkim programom Voditelja projekata iz EU fondova. Prethodno radno iskustvo stjecala je u komercijalnom sektoru u nekoliko vodećih tvrtki u regiji, kao što su Plodine d.d. na poslovima voditelja nabave u neprehrani, te Rijekatekstil-Domusu na poslovima brand managera. Bila je odgovorna za organiziranje nabave i prodaje više od tisuću različitih artikala u mreži prodajnih mjesta, s iskustvom u definiranju strategije branda,  praćenju razvoja branda na teritoriju Republike Hrvatske,  pregovaranju i upravljanju radom.

 

 

Lokacija

Kalendar događanja

Uspješne priče

Vijesti iz mreže

Prikaži sve vijesti
RSS

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti iz mreže izravno na e-mail, molimo unesite svoje podatke:
Arhivi newslettera možete pristupiti ovdje.

enterpreneurSHEp croatia
 
HAMAG BICRO TERA TEHNOPOLIS d.o.o. Tehnološki park Varaždin Ured za transfer tehnologije Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri)

Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: een@hgk.hr

European Commission This project has been funded with support from the European Commission.
This publication [communication] reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.